søndag 12. juli 2009

Hvor gikk sola hen?

Sola har jo fullstendig misforstått! Det er nå jeg har ferie, ikke for to uker siden.

Ikke det, jeg klarer faktisk å ha ferie selv om det regner, men det er liksom ikke fullt så koselig da. Det er ferieting som blir litt tullete når det drypper fra himmelen. For eksempel;

Grilling: Vått kull brenner dårlig, og det er skikkelig vanskelig å spise med kniv og gaffel mens man holder paraplyen. Og jeg vet ikke, men vått kjøtt..

Strandliv: Vel..brun blir man faktisk ikke i regnvær, spesielt ikke når man må ha på ullgenseren pga temeraturfall. Bade, tja, man kan hvis man vil, men det blir litt smør på flesk, tenker jeg. og det der med å se på solned/oppgang på stranda, ikke fullt så romantisk om sola har tatt ferie.

Båtturer: Det sier seg selv, man må ha en stooor båt med tak. En liten jolle med 14 hester på blir ikke helt det samme.

Hytteliv: Regnvær over dager i strekk. Jeg sier det bare en gang; skilsmisse! Det begrenser seg hvor mye ludo som er koselig.

Solbriller: Det utgår jo bare! Hjelper liksom ikke hvor hippe og kule de nye solbrillene er, i regn ser det bare tåpelig ut, og i verste fall blir du beskyldt for ufordelaktige ting.

Bikini/badedrakt: Se punkt 2.

Utekonserter: Å stæsje seg for å gå på konsert kan man selvsagt gjøre. Det går an. Iallefall om man ser bort fra lekre mascararinger under øynene og a really bad hairday! Regntøy funker, til konserten isolert sett, men hvis man skal høre noe annet enn skvisje, og gnisselyder, eventuelt sjekke opp den lekre fyren, så er det kanskje bedre med mascararingene.

Så hva står vi tilbake med da? Høstaktiviteter. Skogturer, godt kledd, og hvis det blir ekstra kaldt, så ta med akebrett og kakao!

GOD SOMMER!! :)

Ingen kommentarer: